Få en kalkyl på besparingar

Edit Template

Styrsystem

Vi erbjuder det senaste inom smarta fastigheter. Heltäckande och användarvänliga system som hjälper dig få full kontroll och översikt över din energianvändning och eventuell energiproduktion, till lägre totalkostnad. Allt du behöver i ett och samma system. 

Skapa optimala miljöer med minsta tänkbara energianvändning

  • Top-notch teknik

    Belysning, solpaneler, batteriteknik, laddstationer är alla exempel på funktioner som vi kan integrera i vårt styrsystem.

  • Driftoptimering

    Innebär märkbart lägre drifts- och underhållskostnader

  • Skalbar vid behov

    Helhetslösning som är skalbar när efterfrågan ökar

Längre livslängd, minimalt underhåll

Genom att byta ut gamla system minskar din energiförbrukning med 20-30% omedelbart. Du gör även stora besparingar i att eliminera arbetstid och kostnader som är förenliga med de äldre systemen. Våra beräkningar visar att många kan räkna hem den initiala investering efter 2-5 år, i endast kostnadsbesparingar.

Optimera fastigheten idag

Alla typer av fastigheter kan göra besparingar med Inergias lösningar för energieffektiviseringar. Kontor, industrier, lager, butiker, bostadsbolag, hotell och köpcentrum är alla exempel på miljöer som kan göra stora besparingar i energiförbrukning med rätt styrteknik.

Vår arbetsmodell

Steg för steg

När vi startar upp arbetet med nya kunder utgår vi ifrån en tydlig process som säkertställer att leveransen håller hög kvalitét och att du som kund blir nöjd.

Rådgivning och konsultation

Besparingskalkyl

Leverans och installation

Uppföljning och granskning

Uppdrag Energieffektivisering

© 2024

Inergia

Partners

Kontakta oss

Suveränt! Vi kontaktar dig inom kort Ops! Något gick fel, vänligen försök igen