Få en kalkyl på besparingar

Edit Template

Om oss

Inergia erbjuder lösningar inom energibesparing, energieffektivisering och klimatomställning för fastigheter, industri och kontor. Allt med den senaste tekniken från ledande Europeiska leverantörer. 

VIlka vi är

Ett svenskt bolag som vill göra skillnad för klimatomställningen

Inergia har som affärsidé att hjälpa företag och organisationer att minska sin energianvändning och sitt klimatavtryck. Med ledande europeiska leverantörer inom energiteknik kan vi hjälpa såväl fastighetsbolag som industri, detaljhandel, lager och kontor att med ny teknik minska sin energianvändning, kostnadsbild och klimatavtryck.

En nära relation med våra leverantörer Ledvance och TUPEX gör att vi kan erbjuda marknadens lägsta priser. Snarare än att endast erbjuda enskilda produkter, ser vi vårt uppdrag att i en expertroll tillsammans med våra kunder titta på kundens hela bild oavsett om det gäller belysning, solpaneler, batteriteknik, styrsystem eller klimatkompensation. Bolagets målsättning är att bli Sveriges ledande aktör inom energibesparing och att vara en viktig aktör för att Sverige år 2045 når nettonollutsläpp. För att lyckas nå målen krävs tempo i omställningen, därför har vi säkerställt att vi kan ge 30 dagars leveransgaranti från affär till installation.

Idag har bolaget säljkontor i Stockholm och Malmö. Våra partners när det gäller installation är Gigawatt, Mariapark EL, Corla El och Kemp & Lauritzen.

Inergia

Vi hjälper dig effektivisera er energianvändning

Uppdrag Energieffektivisering

© 2024

Inergia

Partners

Kontakta oss

Suveränt! Vi kontaktar dig inom kort Ops! Något gick fel, vänligen försök igen