Få en kalkyl på besparingar

Edit Template

Klimatneutralisering

Vi hjälper dig minska ditt klimatavtryck med den beprövade metoden Bio-CCS som aktivt reducerar mängden koldioxid i luften.

En klimatneutral affärsvärld

År 2045 ska Sverige ha nettonollutsläpp och därefter negativa utsläpp. För att nå dit behöver alla företag ställa om och arbeta aktivt för att agera mer hållbart.

  • Rapporter av utsläpp

    Av det ni gör genom Inergia kan vi ta fram underlag över de direkta utsläppen i anslutning till detta.

  • Klimatneutralisera direkt

    Tack vare en svensk lösning kan vi erbjuda en snabb, exakt och permanent lösning där vi plockar bort CO2 från en kolcykel genom framtagning och lagring av biokol.

  • Spårbara certifikat

    Leveransen av en verklig klimatkompensering genomförs till er var ni än finns i världen. Som ett bevis på neutraliseringen erhåller ni ett certifikat.

Permanent lösning

I tätt samarbete med NextGen Approved kan vi genom en snabb, exakt och permanent lösning erbjuda organisationer att neutralisera sina CO2-utsläpp. Metoden fungerar genom biokol och är en modern skalbar lösning på ett globalt problem. Framtagning av biokol görs av restmassa från skogsbruk, som dessutom har flera andra gynnsamma användningsområden som i sin tur bidrar till ökad biologisk mångfald. Biokol är helt enkelt en snabb, exakt och permanent väg att plocka bort CO2 från sin kolcykel.

Leveransen av en verklig klimatkompensering genomförs till kunder var de än finns i världen.

Biokol - en direkt kolsänka

Koldioxid existerar i ett naturligt kretslopp som i dagsläget är i obalans då vi har ökat våra utsläppsnivåer. Koldioxid finns naturligt i allt levande och genom att använda restmassa från skogsindustrin kan vi tack vare pyrolys binda koldioxid permanent i biokol. Det gör att vi kan eliminera koldioxid som hade frigjorts naturligt genom antingen förmultning eller förbränning och på så sätt skapar vi en kolsänka.

Vi erbjuder minusutsläpp genom kolkrediter till de kunder som jobbar mot nettonollutsläpp för hela sin verksamhet. Rätten till de här kolkrediterna erhålls genom digitalt spårbara kontrakt.

Vår arbetsmodell

Steg för steg

När vi startar upp arbetet med nya kunder utgår vi ifrån en tydlig process som säkertställer att leveransen håller hög kvalitét och att du som kund blir nöjd.

Rådgivning och Konsultation

Besparingskalkyl

Leverans och installation

Uppföljning och granskning

Uppdrag Energieffektivisering

© 2024

Inergia

Partners

Kontakta oss

Suveränt! Vi kontaktar dig inom kort Ops! Något gick fel, vänligen försök igen