Få en kalkyl på besparingar

Edit Template

Solceller och solfångare

Gör er fastighet självförsörjande, billigare i drift och bidra till ett hållbart samhälle. Vi skräddarsyr en energilösning som passar er.

Skräddarsydd energilösning

För kommersiella byggnader, industrier, bostadsrättsföreningar och samhällsprojekt, skapar vi skräddarsydda solenergianläggningar som effektivt möter era unika behov. Vår approach innebär en noggrann anpassning till er fastighets specifika krav samtidigt som vi tar hänsyn till både nuvarande och framtida elbehov. Vi kan erbjuda lösningar som bygger på såväl solceller som solfångare.

Hållbarhetsmål och kundnöjdhet

Vår målsättning är att förse er med en hållbar och pålitlig energilösning som inte bara minimerar era elkostnader, utan också bidrar till en positiv miljöpåverkan. Ofta har företag och fastigheter aktörer som kräver eller uppskattar en grön profil. I samband med att din miljöinvestering som minskar energiförbrukningen har du även möjlighet att få tillgång till miljörelaterad finansiering med bättre villkor.

Ökat fastighetsvärde

Eftersom en fastighets värdering oftast grundar sig på hyror och driftsnetto, betraktas en solcellsanläggning på taket som en möjlighet att öka hyran eller minska elkostnaderna, vilket i sin tur förbättrar fastighetsvärdet proportionellt. Snarare än att köpa el och därigenom stödja energibolagets balansräkning, kan det ses som att fastighetsägaren stärker sin egen ekonomi genom att investera i en solcellsanläggning.

Vår arbetsmodell

Steg för steg

När vi startar upp arbetet med nya kunder utgår vi ifrån en tydlig process som säkertställer att leveransen håller hög kvalitét och att du som kund blir nöjd.

Rådgivning och Konsultation

Besparingskalkyl

Leverans och installation

Uppföljning och granskning

Uppdrag Energieffektivisering

© 2024

Inergia

Partners

Kontakta oss

Suveränt! Vi kontaktar dig inom kort Ops! Något gick fel, vänligen försök igen